Kategoria: Nauka / Szkolenia /
Dodane: 28/05/2023 08:55:13
5 dni temu
W ramach Rolniczego Handlu Detalicznego mo¿liwa jest produkcja i sprzeda¿ konsumentom koñcowym produktów zwierzêcych i „z³o¿onych”:
mleka surowego i siary
surowej ¶mietany
jaj od drobiu i od ptaków bezgrzebieniowych
produktów pszczelich nieprzetworzonych
produktów rybo³ówstwa/ przetworzonych produktów rybo³ówstwa
¿ywych ¶limaków l±dowych
¶wie¿ego miêsa
produktów miêsnych (np. szynki, pasztety, kie³basy)
produktów mlecznych (np. ser, jogurt, mas³o)
produktów jajecznych
gotowych posi³ków (potrawy) z produktów pochodzenia zwierzêcego
wyrobów garma¿eryjnych stanowi±cych produkty z³o¿one (np. pierogi z miêsem, serem, go³±bki, sa³atki warzywno-miêsne)
Gospodarstwo RHD musi mieæ sporz±dzon± Ksiêgê HACCP- nasza firma pomaga w opracowaniu wymaganej dokumentacji w Krakowie i okolicach.
Kontakt:
Janusz
Telefon:
602777926
Email:
Ods³on: 624